< Terug naar vorige pagina

Organisatie

Afdeling: Centrum voor Levensmiddelen- en Microbiële Technologie

Division

Tijdsduur:1 aug 2005  →  Heden
Organisatieprofiel:

Onderzoekstopics van deze unit zijn :

  • Fysische methoden voor microbiële inactivatie
  • Natuurlijke antimicrobiële componenten
  • Microbiële stressrespons en stressresistentie
  • Nieuwe technieken voor levensmiddelenconservering
Trefwoorden:Microbial Technology, Food
Disciplines:Microbiologie, Systeembiologie, Laboratoriumgeneeskunde, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Engineering van biomaterialen, Biologische systeemtechnologie, Biomateriaal engineering, Biomechanische ingenieurswetenschappen, Andere (bio)medische ingenieurswetenschappen, Milieu-ingenieurswetenschappen en -biotechnologie, Industriële biotechnologie, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen