FRIS Onderzoeksportaal

Touching processUw venster op onderzoek in Vlaanderen

Via deze test release kunt u een eerste versie van het FRIS (Flanders Research Information Space) Onderzoeksportaal uitproberen en ons feedback bezorgen om onze website te verbeteren.

Het FRIS Onderzoeksportaal biedt een groot aantal nieuwe functies en wijzigingen, waaronder een nieuwe zoekfunctionaliteit die gebruikt kan  worden op elke pagina op onze website, en een expertfinder waar u door een lijst met classificaties kunt bladeren om een expert in uw domein te vinden.

Alle informatie die u vindt, werd verzameld via een directe integratie met de systemen van de wetenschappelijke instellingen in Vlaanderen en we zijn trots om hun informatie aan te bieden, niet alleen over onderzoekers, onderzoeksgroepen en publiek gefinancierde projecten, maar ook over publicaties vanaf 2008.

 
Voor een uitgebreid overzicht van onze nieuwe zoekfunctionaliteit tot nu toe, kunt u de
zoekvereisten bekijken.

Als onderzoeker bij een van onze Vlaamse instellingen kunt u mee het FRIS Onderzoeksportaal vormgeven door deze eerste versie te testen en ons te laten weten wat u vindt. Als u een probleem tegenkomt in verband met uw projecten of publicaties, meld dit dan rechtstreeks aan uw instelling via ons
formulier.

 
Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.

Hoe vernieuwend is mijn doctoraatsaanvraag bij een specifieke financierder?

Funding

Wil u een proposal schrijven rond bepaald onderzoek en wil u graag een beurs aanvragen bij het FWO? Wil u zicht krijgen op wat ze reeds financierden in het verleden en of uw proposal vernieuwend is? Bekijk hier hoe FRIS u kan helpen.

Op zoek naar een Vlaamse partner om samen onderzoek te voeren?

Ik ben een buitenlandse onderzoeker of organisatie, wil Europese financiering aanvragen en ben op zoek naar een Vlaamse partner met expertise in mijn domein of project om de slaagkans van mijn aanvraag tot financiering te vergroten. Lees meer...

Hoe kan ik een expert vinden voor mijn artikel of interview?

Expert

Via de  expertfinder kunt u experten (onderzoekers of onderzoekseenheden) traceren via de boomstructuur van de wetenschappelijke disciplines in Vlaanderen.

Nog dubbele informatie op het portaal gevonden?

alias

 

Dit is mogelijk. Onderzoekers die bij verschillende instellingen werken, worden door elke instelling afzonderlijk aan het FRIS-portaal geleverd. We kunnen de namen koppelen als uw ORCID's door de instellingen worden verstrekt. In de tussentijd kunt u dit melden.