Onderzoeker
Lieselot Hemeryck
- Trefwoorden:chemische voedselveiligheid, Volksgezondheid, Chemische analyse, voeding
- Disciplines:Medische biochemie en metabolisme niet elders geclassificeerd, Biomedische modellering, DNA-analysetechnologie, Nucleïnezuren, Veterinaire volksgezondheid en voedselveiligheid, Gezondheidswetenschappen niet elders geclassificeerd, Analytische spectrometrie
Affiliaties
- Vakgroep Veterinaire Volksgezondheid en Voedselveiligheid (Departement)
Lid
Vanaf1 aug 2012 → Heden
Publicaties
1 - 10 of 52 results
- Exploration of LC-MS approaches for DNA adductome mapping and modeling(2020)
Auteurs: Emma Van de Walle, Romel P. Dator, Valeria Guidolin, Marilyn De Graeve, Peter W. Villalta, Lynn Vanhaecke, Silvia Balbo, Lieselot Hemeryck
Aantal pagina's: 1 - Untargeted metabolomics to reveal red versus white meatU+2010associated gut metabolites in a prudent and western dietary context(2020)
Auteurs: Sophie Goethals, Caroline Rombouts, Lieselot Hemeryck, Lieven Van Meulebroek, Thomas Van Hecke, Els Vossen, John Van Camp, Stefaan De Smet, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1 - Valorisation of tainted boar meat in patties, frankfurter sausages and cooked ham by means of targeted dilution, cooking and smoking(2020)
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Jella Wauters, Lore Dewulf, Anneleen Decloedt, Marijke Aluwe, Stefaan De Smet, Ilse Fraeye, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1 - At-line boar taint classification by means of Rapid Evaporative Ionisation Mass Spectrometry (REIMS)(2019)
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Anneleen Decloedt, Julia Balog, Steve Huysman, Margot De Spiegeleer, Jella Wauters, Steven Pringle, Aurelien Boland, Sara Stead, Lynn Vanhaecke
Pagina's: 136 - 136 - Rapid Evaporative Ionisation Mass Spectrometry (REIMS) for at-line boar taint classification(2019)Volume: 25
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Anneleen Decloedt, Julia Balog, Steve Huysman, Margot De Spiegeleer, Steve Pringle, Aurelien Boland, Sara Stead, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1 - Towards the valorization of pork with boar taint(2019)Volume: 25
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Jella Wauters, Lore Dewulf, Anneleen Decloedt, Marijke Aluwé, Stefaan De Smet, Ilse Fraeye, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1 - Investigation of diet-related DNA adduct formation by means of DNA adductomics(2019)
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Thomas Van Hecke, Caroline Rombouts, Els Vossen, Stefaan De Smet, Lynn Vanhaecke
Pagina's: 118 - 118 - First implementation of Rapid Evaporative Ionisation Mass Spectrometry (REIMS) for the at-line screening of boar carcasses in the slaughterhouse(2019)
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Sara L Stead, Anneleen Decloedt, Steve Huysman, Julia Balog, Margot De Spiegeleer, Steven D Pringle, Aurelien Boland, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1 - Biomarkers of meat and seafood intake : an extensive literature review(2019)
Auteurs: Catalina Cuparencu, Giulia Praticó, Lieselot Hemeryck, Pedapati SC Sri Harsha, Stefania Noerman, Caroline Rombouts, Muyao Xi, Lynn Vanhaecke, Kati Hanhineva, Lorraine Brennan, et al.
Aantal pagina's: 1 - In-depth investigation of diet-related DNA adduct formation via DNA adductomics : to eat or not to eat red meat!?(2018)
Auteurs: Lieselot Hemeryck, Thomas Van Hecke, Caroline Rombouts, Els Vossen, Stefaan De Smet, Lynn Vanhaecke
Aantal pagina's: 1