< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Habiba KHATUN
- Disciplines:Voedsel en additieven engineering
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → 31 dec 2022 - Bioengineeringtechnologie, Campus Geel (Technologiecluster)
Lid
Vanaf1 okt 2018 → 31 jul 2020
Projecten
1 - 1 of 1
- Toepasbaarheid van krekelbloem in chapatti voor een verbeterde voedselzekerheid in BangladeshVanaf4 okt 2018 → 19 dec 2022Financiering: Eigen Middelen zoals patrimonium, inschrijvingsgelden, giften, ....
Publicaties
1 - 5 van 5
- Incorporation of Crickets Flour in Chapatti for Improved Food Security in Bangladesh(2022)
Auteurs: Habiba KHATUN, Mik Van Der Borght, Johan Claes
- Optimizing the rheological and textural properties of chapatti enriched with house crickets (Acheta domesticus) flour using hydrocolloids by an I-optimal design(2022)
Auteurs: Habiba KHATUN, Siebe Lievens, Ruben Smets, Mik Van Der Borght, Johan Claes
- Rheological Characterization of Chapatti (Roti) Enriched with Flour or Paste of House Crickets (Acheta domesticus)(2021)
Auteurs: Habiba KHATUN, Mik Van Der Borght, Johan Claes
- Characterization of freeze dried, oven dried and blanched house crickets (Acheta domesticus) and Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) by means of their physicochemical properties and volatile compounds(2021)
Auteurs: Habiba KHATUN, Johan Claes, Ruben Smets, Ann De Winne, Mik Van Der Borght
- Practice of entomophagy and entomotherapy in Bangladesh(2020)
Auteurs: Johan Claes, Habiba KHATUN
Pagina's: 515 - 524