< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Vicky Vercruysse
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Andere landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen, Voeding en dieetkunde, Dierkundige biologie, Diergeneeskunde, Andere veterinaire wetenschappen, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Veterinaire Volksgezondheid en Voedselveiligheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2014 → 24 sep 2017
Publicaties
1 - 10 van 10
- Sensory evaluation of boar-taint-containing minced meat, dry-cured ham and dry fermented sausage by a trained expert panel and consumers(2017)
Auteurs: Kaat Verplanken, Vicky Vercruysse, Marijke Aluwé
Pagina's: 247 - 255 - Sensory evaluation of boar meat products by trained experts(2017)
Auteurs: Kaat Verplanken, Vicky Vercruysse, Bart Ampe, Marijke Aluwé
Pagina's: 516 - 524 - Holistic lipidomics of the human gut phenotype using validated ultra-high-performance liquid chromatography coupled to hybrid orbitrap mass spectrometry(2017)
Auteurs: Ellen De Paepe, Vicky Vercruysse, Simon Bos, Bruno Lapauw
Pagina's: 12502 - 12510 - Boar taint compound levels in back fat versus meat products: do they correlate?(2016)
Auteurs: Vicky Vercruysse, Marijke Aluwé, Kaat Verplanken
Pagina's: 30 - 36 - Boar taint compound levels in back fat versus meat products: do they correlate?
Auteurs: Marijke Aluwé, Vicky Vercruysse, Kaat Verplanken
Aantal pagina's: 1 - Boar taint compound levels in back fat versus meat products: do they correlate?
Auteurs: Marijke Aluwé, Vicky Vercruysse, Kaat Verplanken
Aantal pagina's: 1 - Development and validation of a UHPLC-HR-orbitrap-MS method for the simultaneous determination of androstenone, skatole and indole in porcine meat and meat products
Auteurs: Kaat Verplanken, Vicky Vercruysse, Marijke Aluwé
Pagina's: 944 - 951 - Development and validation of a UHPLC-HR-Orbitrap-MS method for the simultaneous determination of boar taint in porcine meat and meat products
Auteurs: Kaat Verplanken, Vicky Vercruysse, Marijke Aluwé
Aantal pagina's: 1 - Development and validation of a UHPLC-HR-Orbitrap-MS method for the simultaneous determination of boar taint in porcine meat and meat products
Auteurs: Kaat Verplanken, Vicky Vercruysse, Marijke Aluwé
Aantal pagina's: 1 - Molecular detection of Spiroplasma apis and Spiroplasma melliferum in bees
Auteurs: Ivan Meeus, Vicky Vercruysse, Guy Smagghe
Pagina's: 172 - 174