Ingenieus ontwerp van levensmiddelenstructuur om linzegebaseerde voeding te ontwikkelen met specifieke macronutriënteigenschappen op het niveau van semi-dynamische in vitro digestie en fermentatie
Rationalisering van het ontwerp van Pickering en bi-gestructureerde emulsies met het oog op een specifieke in vitro lipolysekinetiek: van statische naar (semi)dynamische in vitro verteringsmethoden
Van begrijpen tot ontwerpen van fysieke barrières voor in vitro zetmeel- en eiwitvertering in peulvruchten
Een ingenieursbenadering berustend op in vitro en in silico modellering die ontwerp van olie-in-water-gebaseerde levensmiddelen op het vlak van vetvertering mogelijk kan maken
Inzicht in de (micro)structurele organisatie van proteïnen en de gevolgen hiervan voor de in vitro verteringskinetiek van macronutriënten van plantaardige dranken
In vitro protein and starch digestion kinetics of individual chickpea cells: from static to more complex in vitro digestion approaches
Importance of adapted digestion conditions to simulate in vitro lipid digestion of broilers in different life stages
From static to semi-dynamic in vitro digestion conditions relevant for the older population: starch and protein digestion of cooked lentils
Amino acid digestibility of different formulations of torula yeast in an in vitro porcine gastrointestinal digestion model and their protective effects on barrier function and inflammation in a Caco-2/THP1Co-culture model
Factors affecting the bioaccessibility of polybrominated diphenylethers in an in vitro digestion model