< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Thomas Verhaeghe
Affiliaties
- Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Lid
Vanaf1 mrt 2014 → 31 aug 2016 - Voedselveiligheid (Afdeling)
Lid
Vanaf1 sep 2012 → 28 feb 2014
Projecten
1 - 1 of 1
Publicaties
1 - 5 van 5
- Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon)(2018)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Geertrui Vlaemynck, Jan De Block, Marc Hendrickx
Pagina's: 359-366 - Kinetics of heat induced muscle protein denaturation of brown shrimp (Crangon crangon)(2016)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Geertrui Vlaemynck, Jan De Block, Stephanie Van Weyenberg, Ruben Braeckman, Marc Hendrickx
Pagina's: 88-94 - Thermal inactivation kinetics of proteases and polyphenoloxidase in brown shrimp (Crangon crangon)(2016)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Geertrui Vlaemynck, Jan De Block, Stephanie Van Weyenberg, Marc Hendrickx
Pagina's: 641-647 - Verwerking en kookproces grijze garnaal geoptimaliseerd(2015)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Geertrui Vlaemynck
Pagina's: 34-35 - TAFT 2015 Program Book
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Marc Hendrickx
Aantal pagina's: 102