< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Ruben Braeckman
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Lid
Vanaf1 jul 2015 → 31 jan 2019
Publicaties
1 - 3 van 3
- Sensory quality of brown shrimp (Crangon crangon L.) stored under various freezing conditions prior to cooking(2024)
Auteurs: Xavier Vermeersch, Ruben Braeckman, Koen chiers, Geertrui Vlaemynck
Pagina's: 92-104 - Kinetics of heat induced muscle protein denaturation of brown shrimp (Crangon crangon)(2016)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Geertrui Vlaemynck, Jan De Block, S Van Weyenberg, Ruben Braeckman, Marc Hendrickx
Pagina's: 88-94 - VERWERKVIS - De Vlaamse visserijsector en de visverwerkende nijverheid status, noden en kansen(2016)Series: ILVO mededeling
Auteurs: Lancelot Blondeel, Katrien Verlé, Geertrui Vlaemynck, Ruben Braeckman, Xavier Vermeersch, Els Vanderperren, Els Torreele
Aantal pagina's: 100