< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Karel Thielemans
- Disciplines:Voedseltechnologie
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → Heden - Afdeling: Centrum voor Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (Afdeling)
Lid
Vanaf1 okt 2018 → 31 jul 2020
Projecten
1 - 1 of 1
- Functionalisatie van cellulose als dieetvezel door amorfisatie en verkorting van de ketenlengteVanaf3 sep 2018 → 20 jun 2023Financiering: BOF - doctorale mandaten
Publicaties
1 - 5 van 5
- Functionalisation of cellulose as dietary fibre by chain length reduction and amorphisation(2023)
Auteurs: Karel Thielemans, Bert Sels
- Decreasing the Crystallinity and Degree of Polymerization of Cellulose Increases Its Susceptibility to Enzymatic Hydrolysis and Fermentation by Colon Microbiota(2023)
Auteurs: Karel Thielemans, Yamina De Bondt, Luke Comer, Jeroen Raes, Nadia Everaert, Bert Sels, Christophe Courtin
- Decreasing the degree of polymerization of microcrystalline cellulose by mechanical impact and acid hydrolysis(2022)
Auteurs: Karel Thielemans, Yamina De Bondt, Sander Van den Bosch, An Bautil, Bert Sels
- Enhancing lignin depolymerization via a dithionite-assisted organosolv fractionation of birch sawdust(2021)
Auteurs: Korneel Van Aelst, Karel Thielemans, Bert Sels
Pagina's: 3268 - 3276 - The role of pretreatment in the catalytic valorization of cellulose(2020)
Auteurs: Yuhe Liao, Karel Thielemans, Michiel Dusselier, Christophe Courtin, Bert Sels