Onderzoeker
Hendrik De Ruyck
- Disciplines:Voedseltechnologie
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Voedselveiligheid (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf16 jan 1989 → 31 dec 2018
Projecten
1 - 1 of 1
- ERA-Net Cofund on INtesTInal MICrobiomics, diet and health, implementing JPI HDHL objectivesVanaf1 dec 2016 → 31 dec 2023
Publicaties
1 - 10 van 16
- Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part I(2021)
Auteurs: Els Van Pamel, Gerda Cnops, Bart Van Droogenbroeck, Evelyne Delezie, Geert Van Royen, Geertrui Vlaemynck, Jonas Aper, Hilde Muylle, Karen Bekaert, Kris Cooreman, et al.
- Opportunities within the agri-food system to encourage a nutritionally balanced diet– Part II(2021)
Auteurs: Els Van Pamel, Gerda Cnops, Bart Van Droogenbroeck, Evelyne Delezie, Geert Van Royen, Geertrui Vlaemynck, Karen Bekaert, Isabel Roldán-Ruiz, Nathalie Bernaert, Jan De Block, et al.
Pagina's: 573-600 - Innovative refractance window drying technology to keep nutrient value during processing(2019)
Auteurs: Nathalie Bernaert, Bart Van Droogenbroeck, Els Van Pamel, Hendrik De Ruyck
Pagina's: 22-24 - Perspective: Essential Study Quality Descriptors for Data from Nutritional Epidemiologic Research(2017)
Auteurs: Chen Yang, Mariona Pinart, Patrick Kolsteren, John Van Camp, Nathalie De Cock, Katharina Nimptsch, Tobias Pischon, Eamon Laird, Giuditta Perozzi, Raffaella Canali, et al.
Pagina's: 639-651 - Migreert drukinkt van verpakking naar voedsel?(2016)
Auteurs: Barbara Duquenne, Hendrik De Ruyck, Jan De Block
- Nieuwe inzichten bij migratie van inktcomponenten uit verpakkingsmaterialen van levensmiddelen(2014)
Auteurs: Hendrik De Ruyck
Pagina's: 23-26 - SUSFOOD Country Report Book(2013)
Auteurs: Katrien Broekaert, Hendrik De Ruyck, Niels Gotke, Iver Thysen, Béatrice Darcy-Vrillon, Catherine Esnouf, Marie Russel
Aantal pagina's: 339 - Duurzame voedingsproductie en -consumptie gaat Europees!(2012)
Auteurs: Karen Verstraete, Hendrik De Ruyck, Katrien Broekaert, Barbara Duquenne
- Screening of dairy powders by near infrared spectroscopy (NIRS)(2011)
Auteurs: Hendrik De Ruyck, Chris Van Waes, Herman De Ridder, Geert Van Royen, Martine Merchiers, Jan De Block
Pagina's: 393-395 - Review of methodology for the determination of benzimidazole residues in biological matrices(2007)
Auteurs: Martin Danaher, Hendrik De Ruyck, Steven R H Crooks, Geraldine Dowling, Michael O'Keeffe
Pagina's: 1-37