< Terug naar vorige pagina

Project

geavanceerde koolstof-materialen uit bioafval: Sustainable pathways to Drive innovatieve Green Technologies (GreenCarbon)

de energiecrisis, milieuvervuiling en opwarming van de aarde zijn ernstige problemen die zijn van groot belang in de hele wereld. Ongeveer 40% van de wereldwijde energieverbruik deidcated om de productie van materialen en chemicaliën. dus, is er behoefte aan high-performance materialen te ontwikkelen op basis van hernieuwbare bronnen, eenvoudiger te synthetiseren en kosteneffectief. Koolstof-materialen uit hernieuwbare bronnen (bijv. Biomassa) zijn ideale kandidaten om in deze behoeften te voldoen. de belangrijkste doelstelling van onze voorgestelde Innovative Training Network is om nieuwe wetenschappelijke kennis, het vermogen, technologie en commerrcial product voor biomassa afkomstig koolstoffen (BCP) te ontwikkelen; hetgeen van invloed de manier waarop Europa gebruikt en innoveert met duurzame carbon materialen. Dit zal worden bereikt door uitstekende onderzoeks- en opleidingsprogramma's voor fourteer beginnende onderzoekers (ESR). Onze voorgestelde onderzoek programe haalbaar is gelet op de uiteenlopende expertise en kennis van de academische en industriële deelnemers. We verwachten dat Green Carbon ons vermogen om rationeel ontwerpen van een waaier aan gefunctionaliseerde-BC afgeleide materialen met behulp van verschillende individuele en synergetisch gekoppelde processen en hun praktische toepassingen uit te breiden zal verbeteren. Ons onderzoek programma omvat uitgebreid alle aspecten van precursoren (de aard van de biomassa), waardoor een uniek ontwerp van gemanipuleerde duurzame BC materialen. Tegelijkertijd wordt ons trainingsprogramma ontworpen met het doel om de ESRs machtigen door het aanbieden van een alomvattend en samenhangend opleidingspakket, iwhich omvat complementaire competenties en kennis in de wetenschap, techniek en zakelijke vaardigheden, zodat deze in staat is de inzet van zijn nieuwe technologieën in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten de academische wereld.

Datum:1 okt 2016 →  31 mrt 2021
Trefwoorden:biomassa, carbon materialel
Disciplines:Recycling, Koolstofsequestratie wetenschappen, (Multifase) stromen, Warmte- en massaoverdracht, Gewasproductie in de tuinbouw, Agrochemie en meststoffen