< Terug naar vorige pagina

Project

Sporten en Bewegen in de Publieke Ruimte - 2019 - BAS-X

Het project BAS-X staat voor de doelstelling dat we met zoveel mogelijk 45-plussers een basis aantal uren per week in de buitenlucht bewegen via de 3 meest populaire activiteiten: wandelen, fietsen en lopen. En dat via drie aspecten: 

  1. BAS-X biedt je een geschikte route aan op de door jou gewenste startplaats (of je nu een fietser, wandelaar of loper bent; of je nu in topconditie bent of nog maar net jouw conditie aan het opbouwen bent,... of je nu op het werk zit of thuis, of in een weekendhuisje op de hei)
  2. BAS-X laat jou die geschikte route afleggen als fietser, wandelaar, loper ZONDER dat je daarvoor een app moet installeren of daarvoor een extra toestel moet aanschaffen (GPS, wearable,...)
  3. BAS-X zal je U+201CnudgenU+201D om je zoveel mogelijk te overtuigen om regelmatig een route af te leggen.

Binnen het BAS-X project zal specifiek ingezet worden op het U+201Con the flyU+201D creëren van een gesuggereerde route. Dit wil ook zeggen dat ze U+201Con the flyU+201D kan herberekend worden bij het afwijken van de route en rekening kan houden met real-time updates van, bijvoorbeeld, het weer/verkeer. De richting waarin een route wordt gesuggereerd kan bijvoorbeeld afhankelijk worden gemaakt van de windrichting of de voorspellingen omtrent regen/verkeersdrukte.

Datum:30 mrt 2019 →  31 mei 2021
Trefwoorden:Dynamische routering
Disciplines:Datavisualisatie en beeldvorming, Andere computer ingenieurswetenschappen, informatietechnologie en mathematische ingenieurswetenschappen niet elders geclassificeerd