Sirris logo

Sirris is het collectief centrum van en voor de technologische industrie. Aan Belgische bedrijven die willen innoveren, bieden we drie belangrijke troeven: een jarenlange ervaring en brede expertise in uiteenlopende sectoren, een hightech testinfrastructuur verspreid over het land en een uitgebreid partnernetwerk. Hiermee helpen we grote en kleine spelers in de Belgische industrie om de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei. 

Onze aanpak

Sirris is een non-profitorganisatie die vertrekt vanuit uw doelstellingen en focust op de markt en technologie van uw bedrijf. Bij elke stap van het traject krijgt u individuele ondersteuning: van idee, over prototype en piloottests tot finaal product.

Het resultaat van elke samenwerking – een innovatieve toepassing of oplossing – blijft eigendom van uw bedrijf. De ontwikkelde kennis blijft binnen het collectief centrum beschikbaar voor andere ondernemingen. Zo helpen we ook andere bedrijven  - en dus de Belgische industrie – vlotter vooruit.

Ontdek hier enkele recente projecten.

Lees meer op de website van Sirris.