NICOMEAT 1 - Onderzoek naar het nicotinezuurgehalte in vers vlees, gehakt vlees, vleesbereidingen en vleesproducten
Meat, Men & Masculinites: Hoe het (niet) eten van vlees in verband staat met persoonlijke, interpersoonlijke en culturele communicatie, met een focus op "vlees", "mannen" en "mannelijkheid".
De impact van polyonverzadigde vetzuren, vetoxidatieproducten, haem-Fe en nitrietzout in vlees en vis op oxidatieve stress en de colon microbiota in ratten.
Eindverslag: Studieproject “Houdbaarheid van gehakt vlees en vleesbereidingen op basis van gehakt vlees in de sector BtoC”
Het in kaart brengen van bacteriële gemeenschappen en vluchtige verbindingen geassocieerd met vlees, vleeswaren en hun alternatieven in de Belgische handel
PACBIO; third -generation sequencing platform with Single Molecule Real Time technology (SMRT) (PACBIO)
Plio-Pleistocene Perth Basin water temperatures and Leeuwin Current dynamics (Indian Ocean) derived from oxygen and clumped isotope paleothermometry