Interdisciplinair onderzoeksprogramma: traditie en natuurlijkheid van dierlijke producten binnen een maatschappelijke context van verandering. Vrije Universiteit Brussel
Brussels Platform voor Digital Humanities, Belgisch-Argentijns Onderzoeksconsortium voor Gefermenteerde Levensmiddelen en Dranken, Vlaams Onderzoeksconsortium voor Gefermenteerde Levensmiddelen en Dranken, Onderzoekcentrum Romeinse Samenleving, Business, Geschiedenis van sociale processen, History, Archeology, Arts, Philosophy and Ethics, Historisch Onderzoek naar Stedelijke Transformatieprocessen, Geschiedenis, Interdisciplinaire Historische Voedingsstudies, Toegepaste Biologische Wetenschappen, Industriële Microbiologie
Het interdisciplinaire project (IRP) getiteld 'Traditie en natuurlijkheid van dierlijke producten in een maatschappelijke context van verandering' is een thematische voortzetting van een eerder IRP van de onderzoeksgroepen Industriële Microbiologie en Voedingsbiotechnologie en Social and Cultural Food Studies, getiteld 'Voedselkwaliteit, veiligheid en vertrouwen sinds 1950: maatschappelijke controverse en biotechnologische uitdagingen', op zijn ...