Projecten
Het effect van sensorische technologieƫn op consumentengedrag via haptische inbeelding in een digitale context Universiteit Hasselt
C3weed: Kennisgebaseerd gebruik van zeewier in voedingsproducten gebaseerd op techno-functionele, nutritionele en sensorische eigenschappen. KU Leuven
In kaart brengen van het potentieel en de toepasbaarheid van de Filipijnse Cacao: Ontwikkeling van een thermisch resistente chocolade en ketenanalyse Universiteit Gent
Multidisciplinair onderzoek waarin Filipijnse chocolades zullen ontwikkeld worden voor de lokale cacao-industrie (thermisch resistent) die voldoen aan de wensen van de Aziatische consument. Er zal gebruik gemaakt worden van sensorische analyse met getrainde panels en consumenten. Finaal zal dit onderzoek een studie omvatten dat de mogelijke keten van de Filipijnse cacao-industrie opzet en het marketingpotentieel van deze producten ...
Het visuele verhaal: Betekenis overbrengen via visuele inhoud Universiteit Hasselt
Art and Signaling in a Cultural Species KU Leuven
In de afgelopen jaren heeft het onderzoeksveld van de evolutie van kunst bijdragen van een breed scala aan disciplines gekend, verspreid over de "drie culturen" (d.w.z., menswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen). In dit proefschrift maak ik enerzijds een kritische evaluatie van bestaande uiteenzettingen, anderzijds probeer ik een steentje bij te dragen aan het ophelderen van de evolutie van kunst door inzichten, ...