De impact van een lage keten polyonverzadigde vetzuren en micronutriënten aangerijkte complementaire voeding op de groei en ontwikkeling van zuigelingen in Ethiopië
De impact van polyonverzadigde vetzuren, vetoxidatieproducten, haem-Fe en nitrietzout in vlees en vis op oxidatieve stress en de colon microbiota in ratten.
Oxidatieve stabiliteit van langketen omega-3 poly-onverzadigde vetzuren in fruit- en groenten gebaseerde producten aangerijkt met microalgen.
De invloed van diëtaire poly-onverzadigde vetzuren op de samenstelling van het follikelvocht en op de eicel- en embryokwaliteit. Een gecombineerd bovien in vivo en in vitro model.
Dieet strategieën om de omega-3 vetzuren en oxidatieve stabiliteit van verwerkte varkensvlees optimaliseren
De betekenis van poly-onverzadigde vetzuren (omega-3 en omega-6) in de preventie van cardiovasculaire aandoeningen : facts en fiction
Oxidative stability of omega-3 long chain poly-unsaturated fatty acids in vegetable purees enriched with microalgae