Vakgroep Landbouweconomie,
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid,
Vakgroep Landbouweconomie,
Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit, Spanish National Research Council, Technical University of Denmark, ANFACO-CECOPESCA, West Pomeranian University of Technology, Department for Environment Food and Rural Affairs, Aeiforia (Italy), Campden BRI (Hungary), Istituto Superiore di Sanità, Institute for Research and Technology in Food and Agriculture, Møreforsking (Norway), AquaTT (Ireland), National Institute for Public Health and the Environment, Portuguese Sea and Atmosphere Institute, Instituut voor Landbouw en Visserijonderzoek, Sparos (Portugal), Rovira i Virgili University, Queen's University Belfast, RISE Research Institutes of Sweden, Institut Technique de Développement des Produits de la Mer, European Food Information Resource, PREDELL SERVICES, SKALOMA AE, MRAG LIMITED, INSKIE CENTRUM RYBACTWA SPOLKA ZOO, AQUIMER, AZTI, TARELAKS AS, XENOBICS LTD, CENTRO INTERDISCIPLINAR DE INVESTIGACAO MARINHA E AMBIENTAL, PTC PHAGE TECHNOLOGY CENTER GMBH, WESTCOUNTY MUSSELS OF FOWEY LTD, BIOREX FOOD DIAGNOSTICS LIMITED, EUROPEAN CONSUMERS UNION, SPREAD EUROPEAN SAFETY AND SUSTAINABILITY GEIE, ICETA INSTITUTO DE CIENCIAS, TECNOLOGIAS E AGROAMBIENTE DA UNIVERSIDADE DO PORTO
SEAFOODTOMORROW wil commerciële oplossingen valideren en optimaliseren voor het verbeteren van de sociaaleconomische en ecologische duurzaamheid van de productie- en verwerkingsindustrie voor vis, schaal- en schelpdieren, en tegelijkertijd bijdragen aan de productkwaliteit en -veiligheid. De activiteiten zullen gericht zijn op de duurzame productie en verwerking van voedzame en veilige visproducten door de demonstratie en eerste toepassing ...