Biologie, AFRICA PROJECTS DEVELOPMENT CENTRE LTD, DJOUKA FOLEFACK JEAN ROUSSEAU, ENTREPRISE EN SANTE ET SECURITE AU TRAVAIL(Ivoorkust), OPPORTUNITIES INDUSTRIALIZATION CENTER INTERNATIONAL EN CODE D'IVOIRE, University of Giessen, Kenyatta University, University Hospital Heidelberg, World Food Programme, Max Planck Society, International Institute of Tropical Agriculture, FOOD SECURITY FOR PEACE AND NUTRITION AFRICA, MANOBI AFRICA, University of Copenhagen, KU Leuven, Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón, Université de Dschang, Africa Rice Center, Bioversity International
Hoe diverser het voedselsysteem, hoe gemakkelijker het is om ondervoeding te bestrijden en de biodiversiteit te behouden en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het door de EU gefinancierde project HealthyDiets4Africa zal zich richten op voedselzekerheid in Afrika, dat kampt met verschillende vormen van ondervoeding (honger, tekorten aan micronutriënten en niet-overdraagbare ziekten veroorzaakt door onevenwichtige voeding). ...