Het gebruik van micro-organismen voor Carotenoïden Levering : Next Generation van probiotica op hart- en vaatziekten
De biotoegankelijkheid en biobeschikbaarheid van carotenoïden in levensmiddelensystemen op basis van fruit en groenten.
Een nieuwe methodologische benadering om te begrijpen hoe structurele barrières de biotoegankelijkheid van carotenoïden in plantaardige levensmiddelen bepalen.
Invloed van structuuropbouw van plantgebaseerde emulsies op de biotoegankelijkheid van carotenoïden en de in vitro vetvertering.
Dietary intake of preformed vitamin A and provitamin A carotenoids are not associated with serum retinol and carotenoid concentrations among children 36–59 months of age in rural Burkina Faso : a cross-sectional study
A novel spiral-filter press for tomato processing: process impact on phenolic compounds, carotenoids and ascorbic acid content
Fast outdoor screening and discrimination of carotenoids of halophilic microorganisms using miniaturized Raman spectrometers
In vitro bioaccessibility and uptake of β-carotene from encapsulated carotenoids from mango by-products in a coupled gastrointestinal digestion/Caco-2 cell model
Effect of a carotenoid-producing Bacillus strain on intestinal barrier integrity and systemic delivery of carotenoids : a randomised trial in animals and humans