Vakgroep Bioanalyse, AUTORIDADE SEGURANCA ALIMENTAR E ECONOMICA, RUOKAVIRASTO, University of Chemistry and Technology, COMMUNAUTE EUROPEENNE DES COOPERATIVES DE CONSOMMATEURS, Technical University of Munich, National Research Council, Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic, FEDERACAO DAS INDUSTRIAS PORTUGUESAS AGRO-ALIMENTARES, Wageningen University & Research, Centre for Social Innovation, European Food Information Council, AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT, National Agency for New Technologies, Energy and Sustainable Economic Development, FoodDrinkEurope, Agenzia per la Promozione della Ricerca Europea, INSTANCE NATIONALE POUR LA SECURITE SANITAIRE DES PRODUITS ALIMENTAIRES, ISEKI-FOOD - EUROPAISCHE GESELLSCHAFT FUR DIE INTEGRATION DER LEBENSMITTELWISSINSCHAFT UND -TECHNOLGIE IN DIE LEBENSMITTELVERSORGUNGSKETTE, Institutul de Bioresurse Alimentare, VTT Technical Research Centre of Finland, PREMOTEC GMBH, International Life Sciences Institute Europe, Federal Agency for Food Chain Safety
FOODSAFETY4EU is een project gericht op het ontwerpen, ontwikkelen en vrijgeven van een platform met meerdere belanghebbenden voor het toekomstige Europese voedselveiligheidssysteem (FSS), door een participatief proces te structureren dat een responsieve en adaptieve gemeenschap van FSS-actoren ondersteunt. Het platform zal de FSS-actoren in staat stellen efficiënt toegang te krijgen tot middelen en gegevens, onderzoeksstrategieën voor ...