Screening en werkingswijze van natuurlijke antimicrobiële stoffen om Listeria monocytogenes in levensmiddelen te bestrijden
Isolatie en Karakterisering van Mutanten met Gewijzigde Gevoeligheid voor de Natuurlijke Antimicrobiële Stof trans-Kaneelaldehyde in Listeria monocytogenes
Karakterisatie van persistente en niet-persistente Listeria monocytogenes isolaten uit verschillende voedselverwerkingsomgevingen
Koud Atmosferisch Plasma (KAP) voor inactivatie van pathogene biofilmen - Toepassing voor voedingsgerelateerde Listeria monocytogenes en Salmonella Typhimurium
Monitoring and survival of Listeria monocytogenes in raw milk butter - a case study with Belgian dairy farmers. Influence of traditional brine washing of red smear cheeses on the surface spreading of Listeria sp. - a case study with a division of an inter
Occurrence, distribution and diversity of Listeria monocytogenes contamination on beef and pig carcasses after slaughter
Differential inlA and inlB expression and interaction with human intestinal and liver cells by Listeria monocytogenes strains of different origins
The public health risk posed by listeria monocytogenes in frozen fruit and vegetables including herbs, blanched during processing