Projecten
Master of Science in Food Technology 25-26 Universiteit Gent
Master of Science in Food Technology 24-25 Universiteit Gent
Master of Science in Food Technology 23-24 Universiteit Gent
Master of Science in Food Technology 22-23 Universiteit Gent
ICP Food Technology 2013-2014 Universiteit Gent
ICP food 2013-2014 ICP Food Technology 2013-2014 VLIR-UOS NICP2013PR003
Surface Imprinted Polymers technology and nanopore sequencing for point of care food microbial analysis Flanders' FOOD
Value chains, technology transfer, food security, and agricultural development KU Leuven
Ik onderzoek hoe voedsel waardeketens ge-(re)organiseert kunnen worden om technologie en output marktfalen te reduceren, efficientie in de waardeketen te vergroten, en de welvaart en voedselzekerheid van kleine boeren te verbeteren.
ICP Food Technology 2007-2008 Universiteit Gent
De algemene doelstelling van IUPFOOD is om een U+200BU+200Bmulti-disciplinaire en gespecialiseerde beroepsopleiding op het gebied van voedsel technologie, met de nadruk op oogst en conserveringstechnologie aan de ene kant en voedsel wetenschap en technologie aan de andere kant, om toekomstige personeel met de uit te rusten nodige technische en bestuurlijke kennis, vaardigheden en attitudes die zij nodig hebben om met succes bij te dragen aan ...
Master of Food Technology Universiteit Gent
Incrementele toelage Master of Food Technology