Vooruitstrevend inzicht in pectine-gebaseerde olie-in-water emulsies met specifieke fysicochemische en nutritionele functionaliteit: Zit de oplossing in de pectinemix?
PROFIBFUN - Kennisplatform: het afstemmen van de functionaliteit van voedingseiwitten door rationeel ontwerp van fibrillaire structuren
Kennisplatform: functionaliteit van proteïne voeding afstemmen op rationeel ontwerp van fibrillaire structuren (PROFIBFUN)
Faciliteren van de transitie naar een duurzaam energiesysteem door consument-georiënteerd energiemarktontwerp: een speltheorie-modelgebaseerde aanpak
Improved coalescence and creaming stability of structured oil-in-water emulsions and emulsion gels containing ovalbumin amyloid-like fibrils produced by heat and enzymatic treatments
Long-term stable bioprocess-derived Pickering-type emulsions: Identification of key parameters for emulsion stability based on cell interaction at interface
Stability assessment of conjugated linoleic acid (CLA) oil-in-water beverage emulsion formulated with acacia and xanthan gums
Oligoglycidol-Functionalised Styrene Macromolecules as Reactive Surfactants in the Emulsion Polymerisation of Styrene: The Impact of Chain Length and Concentration on Particle Size and Colloidal Stability
Targeted modifications of citrus pectin to improve interfacial properties and the impact on emulsion stability