Publicaties
Comparing the impact of high pressure, pulsed electric field and thermal pasteurization on quality attributes of cloudy apple juice using targeted and untargeted analyses Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Innovative refractance window drying technology to keep nutrient value during processing Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Het opwaarderen van prei en zijn reststromen Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Hoogwaardige oliën van lokale teelt Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
A novel spiral-filter press for tomato processing: process impact on phenolic compounds, carotenoids and ascorbic acid content Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Valorisatie van reststromen Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Using a novel spiral-filter press technology to biorefine horticultural by-products: The case of tomato. Part II: Evaluation of the process impact on the physical tomato juice quality Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek Universiteit Gent
Using a novel spiral-filter press technology to biorefine horticultural by-products: The case of tomato. Part I: Process optimization and evaluation of the process impact on the antioxidative capacity Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek Universiteit Gent
Witloofwortels als rijke grondstof Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Witloof is een belangrijke Belgische groente, goed voor een jaarlijkse productie van 40.000 ton. Daarbij ontstaat evenwel 36.000 ton bijproduct, de geforceerde wortel. ILVO onderzocht welke waardevolle inhoudsstoffen dit bijproduct te bieden heeft als eerste stap richting hoogwaardige valorisatie.