Publicaties
Gekozen filters:
Gekozen filters:
NuHCaS bundelt krachten voor meer 'Slimmer eten in de zorg' Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Drie jaar geleden werd de kick-off gegeven van het ‘Nutrition Health Care System’-partnerschap, kortweg NuHCaS. Het wil de sectoren voeding en gezondheid dichter met elkaar verbinden, om te komen tot ketengedreven oplossingen voor smakelijke, evenwichtige en toegankelijke voeding. Extra aandacht wordt gegeven aan zorgbehoevenden. Op regelmatige basis komen onderzoekers en stakeholders samen om projectresultaten kritisch te bediscussiëren, ...
INNOVATIEPLATFORM VOOR EIWITTEN UIT MICROBIËLE FERMENTATIE Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
En plots sta je te praten met de tomaten Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Van rauwe melk tot zuivelproduct vereist het nodige onderzoek Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Hmmm… Deze proeftuin mag je letterlijk nemen Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Comparison of droplet digital PCR and qPCR to quantify shigatoxin-producing Escherichia coli in bovine feces Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Evaluation of detection methods for non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli from food Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Comparison of droplet digital PCR and qPCR for the quantification of Shiga toxin-producing Escherichia coli in bovine feces Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Cattle are considered to be the main reservoir for Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and are often the direct or indirect source of STEC outbreaks in humans. Accurate measurement of the concentration of shed STEC in cattle feces could be a key answer to questions concerning transmission of STEC, contamination sources and efficiency of treatments at farm level. Infected animals can be identified and the contamination level quantified ...