< Terug naar vorige pagina

Project

effect van de fysische structuur van clees en diverse bereidingswijzen op inactivatie van salmonella spp, cammpylobacter spp, verotoxineproducerende E. coli en Listeria monocytogenes.

De Studie zal systematisch informatie verzaamen omtrent de inactivatiekinetiek voor verschillende stammen van de "grote vier" pathogene kiemen. Dit zal gebeuren voor diverse vleestypes en een variatie aan verhittingstechnieken. Deze gegevens zullen dienen als input in risicobeoordelingsstudies waarvan de uitkomst zal gecommuniceerd worden naar vleesverwerkende bedrijven. horeca en bevoegde overheden.

Datum:1 mrt 2013 →  30 sep 2016
Trefwoorden:listeria monocytogenes, salmonella spp, verotoxineproducerende E., risicobeoordeling, vlees, E. coli, cammpylobacter spp, hitte-inactivatie
Disciplines:Laboratoriumgeneeskunde, Microbiologie, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Systeembiologie