< Terug naar vorige pagina

Project

E2E SUD:Het transformeren van de reiniging categorie met end-to-end technologische innovatie in nieuwe productvormen . (E2E SUD)

Het algemeen innovatiedoel van dit project is om een platform voor oplosbare mono-dosis (Pod of SUD) uit te bouwen, in eerst instantie voor wasmiddelen en daarnaast ook voor detergenten. De betrachting is om de volgende aspecten van de eerste generatie producten die sinds 2012 op de markt zijn te verbeteren :1) een aangepaste film zonder permeabiliteit voor bestanddelen van de formulatie, die lekken voorkomt en oplosbaar is in de was in koud water; 2) een aangepaste detergent formulatie van ingredi├źnten in de afgezonderde SUD compartimenten; en 3) een meer betrouwbaar productieproces met ge├»ntegreerd proces analyse.

Datum:1 mei 2014  →  31 aug 2016
Trefwoorden:nieuwe product vormen
Disciplines:Farmacotherapie, Farmacognosie en fytochemie, Ontdekking en evaluatie van biomarkers, Ontdekking en evaluatie van geneesmiddelen, Farmaceutica, Toxicologie en toxinologie, Medicinale producten, Farmacologie, Andere farmaceutische wetenschappen