< Terug naar vorige pagina

Project

Beschermende gastro-intestinale effecten van melkvetglobulemembraan (MVGM) - glycoproteïnen

De melkvetglobulemembraan (MVGM) uit melk is een rijke bron van bioactieve proteïnen die potentieel hebben als bioactief ingrediënt in zowel de voedings- als in de voederindustrie. In dit onderzoek zullen proteïnen van het MVGM worden geïsoleerd, gekarakteriseerd en geëvalueerd voor hun activiteit tegen gastro-intestinale pathogenen, in het bijzonder de bacteriën Helicobacter pylori en Campylobacter jejuni en het protozoan Giardia intestinalis.

Datum:1 jan 2008 →  30 dec 2013
Trefwoorden:bioactieve proteïnen, melkvetglobulemembraan, Campylobacter jejuni, helicobacter pylori, Giardia intestinalis
Disciplines:Microbiologie, Laboratoriumgeneeskunde, Gastro-enterologie en hepatologie, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Diergeneeskunde, Systeembiologie