< Terug naar vorige pagina

Project

Aquacultuur en voedselzekerheid: het definiëren van potentiële mogelijkheden voor de ontwikkeling van de aquacultuur in Ethiopië

  Aquacultuur is van essentieel belang voor de voedselzekerheid, maar de ontwikkeling in Ethiopië is trager als gevolg van verspreide onderzoeksinitiatieven, minder gestructureerd beleid en het ontbreken van strategieën voor training, R & amp overheid; D en uitbreiding. Dit INCO is de eerste in zijn soort, in het verzamelen van beleidsmakers, onderzoekers en veldwerkers in Ethiopië, aquacultuur deskundigen uit andere Afrikaanse landen en het noorden partners om kennis en ervaringen uit te wisselen en om de prioriteiten bepalen en aanbevelingen voor de ontwikkeling van de aquacultuur in het land. Voor maximale efficiëntie wordt opgevat op kleine schaal en met een hoge mate van interactiviteit tussen de deelnemers. Het is uitdrukkelijk bedoeld als een katalysator voor verdere, meer geformaliseerd toekomstige samenwerking van de partners rond de tafel op het gebied van aquacultuur, zoals momenteel is er geen sterke samenwerking tussen Jimma Universiteit en de Universiteit Gent op dit gebied.

Datum:1 mrt 2016 →  31 dec 2016
Trefwoorden:Ethiopië, beveiliging
Disciplines:Andere landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen, Dierkundige biologie, Diergeneeskunde, Andere veterinaire wetenschappen