Organisatie
Vakgroep Dierlijke Productie
Projecten
1 - 10 of 156
- Master in de aquacultuurVanaf24 sep 2017 → 31 aug 2022Financiering: VLIR-UOS Internationaal Cursus Programma (ICP)
- Gezondheidsbeheer in de aquacultuurVanaf18 sep 2017 → 15 dec 2017Financiering: VLIR-UOS Internationaal Trainingsprogramma (ITP)
- PigHealth: de bestrijding van speendiarree bij biggen en reductie van antibioticagebruikVanaf1 sep 2017 → 31 okt 2021Financiering: Ministerie van Sociale Zaken, Volksgezondheid en Leefmilieu
- REDBOAR: Reductie van berengeur in vleesproducten: alternatieve productieprocessenVanaf1 mrt 2017 → 31 aug 2020Financiering: IWT / VLAIO - VIS
- EMBRC 2017-2018Vanaf1 jan 2017 → 31 dec 2018Financiering: FWO ESFRI
- Opbouwen van een strategisch kader voor aquacultuuronderwijs in KeniaVanaf1 jan 2017 → 30 jun 2021Financiering: VLIR-UOS TEAM
- Karkasclassificatie 2017Vanaf1 jan 2017 → 31 dec 2017Financiering: Privé-financiering van binnenlandse oorsprong - onbepaald
- Transfer van vetzuren van plasma naar follikelvocht: gelijkenissen en verschillen tussen species bestudeerd d.m.v. cohort en interventie studiesVanaf1 jan 2017 → 31 dec 2019Financiering: FWO Onderzoeksproject (incl. WEAVE projecten)
- Het bevorderen van Multi-Stakeholder Bijdragen aan internationale samenwerking inzake Duurzame Oplossingen voor Aquacultuur ontwikkeling in Zuid-Oost-AziëVanaf30 dec 2016 → 31 dec 2019Financiering: BOF - Andere acties, H2020 - Voedselveiligheid, duurzame landbouw, marien en maritiem onderzoek en bio-economie
- Naar meer smaak en kwaliteit in Vlaams varkensvleesVanaf1 dec 2016 → 30 nov 2020Financiering: IWT /VLAIO - Landbouwkundig onderzoek
Publicaties
1 - 10 van 95
- Measuring the safety of the food chain in Belgium: development of a barometer(2011)
Auteurs: Katleen Baert, Xavier Van Huffel, Olivier Wilmart, Liesbeth Jacxsens, Dirk Berkvens, Herman Diricks, Mieke Uyttendaele
Pagina's: 940 - 950 - Does sow reproduction and piglet performance benefit from the addition of n-3 polyunsaturated fatty acids to the maternal diet?(2013)
Auteurs: Sofie Tanghe, Stefaan De Smet
Pagina's: 560 - 569 - Dietary inclusion of oil palm fronds does not change n-6 nor n-3 content of lamb tissue(2013)
Auteurs: Hasliza Binti Abu Hassim, Marta Ribeiro Alves Lourenço, Yong Meng Goh, Stefaan De Smet, Veerle Fievez
Pagina's: 69 - 72 - Echium oil and linseed oil as alternatives for fish oil in the maternal diet: blood fatty acid profiles and oxidative status of sows and piglets(2013)
Auteurs: Sofie Tanghe, Sam Millet, Stefaan De Smet
Pagina's: 3253 - 3264 - Milk fatty acids as biomarkers of subacute ruminal acidosis in dairy cows(2012)
Auteurs: Ellen Colman, Veerle Fievez, Bernard De Baets
- Effects of enzyme supplementation in OPF either or not pre-inoculated with white rot fungi to improve rumen degradability in vitro(2011)Volume: 2
Auteurs: Hasliza Binti Abu Hassim, Marta Ribeiro Alves Lourenço, Yong Meng Goh, Veerle Fievez
Pagina's: 456 - 456 - Effect of different inclusion levels of oil palm fronds on in vitro rumen fermentation with adapted and non-adapted rumen fluid(2009)
Auteurs: Hasliza Binti Abu Hassim, Marta Ribeiro Alves Lourenço, Gunjan Goel, Yong Meng Goh, Veerle Fievez, Yves Chilliard, F Glasser, Y Faulconnier, F Bocquier, I Veissier, et al.
Pagina's: 210 - 211 - Effects of yeast and enzyme supplements to improve rumen degradability of oil palm fronds(2010)
Auteurs: Hasliza Binti Abu Hassim, Marta Ribeiro Alves Lourenço, Mohammad Rahman, Yong Meng Goh, Veerle Fievez, Sudson Sirivaidyapong, Janenuj Wongtavatchai
Pagina's: 232 - 233 - Can animal nutrition improve the fatty acid profile of ruminant-derived foods?(2010)
Auteurs: Veerle Fievez, Gijs Van Ranst, Marta Ribeiro Alves Lourenço, Gunjan Goel, Bruno Vlaeminck
Pagina's: 312 - 312 - Effects of capric acid on rumen methanogenesis and biohydrogenation of linoleic and alpha-linolenic acid(2009)
Auteurs: Gunjan Goel, K Arvidsson, Bruno Vlaeminck, G Bruggeman, K Deschepper, Veerle Fievez
Pagina's: 810 - 816