Op zoek naar een businessdeveloper?

Om strategische allianties uit te bouwen met bedrijven, hebben de Vlaamse universiteiten hun eigen expertisecentra gecreëerd. Hier vind je een overzicht van deze expertisecentra en respectievelijke businessdevelopers, opgedeeld volgens onderzoeksdomein.

Binnen elk expertisecentrum kan je een businessdeveloper contacteren. De businessdevelopers hebben een volledig overzicht van de expertise binnen hun onderzoeksdomein en kunnen je efficiënt doorverwijzen binnen de universiteiten. Bekijk hier het technologieaanbod dat de Vlaamse universiteiten ter beschikking stellen van bedrijven. Indien je verder doorklikt op de detailinformatie van de technologie vind je ook hier de contactgegevens van de bevoegde businessdeveloper onderaan. De contactgegevens  van de Tech Transfer Offices (TTO's) vind je hier. Heb je verdere vragen? Dan kan je deze ook stellen via TTO Flanders.

Op zoek naar technologietransfer ondersteuning?

Technologietransfer vormt de schakel tussen academisch onderzoek en bedrijfswereld. Tal van instellingen kunnen je hierbij ondersteuning bieden. Je kan hiervoor terecht bij TTO Flanders, bij de techtransfer offices van de 5 Vlaamse associaties (Leuven, Limburg, Brussel, Gent en Antwerpen) en van de 4 strategische onderzoekscentra (VIB, IMEC, VITO en Flanders Make).