Op zoek naar een businessdeveloper?

Om strategische allianties uit te bouwen met bedrijven, hebben de Vlaamse universiteiten hun eigen expertisecentra gecreëerd. Hier vindt u een overzicht van deze expertisecentra en respectievelijke businessdevelopers, opgedeeld volgens onderzoeksdomein.

Binnen elk expertisecentrum kan u een businessdeveloper contacteren. De businessdevelopers hebben een volledig overzicht van de expertise binnen hun onderzoeksdomein en kunnen u efficiënt doorverwijzen binnen de universiteiten. Bekijk hier het technologieaanbod dat de Vlaamse universiteiten ter beschikking stellen van bedrijven. Indien u verder doorklikt op de detailinformatie van de technologie vindt u ook hier de contactgegevens van de bevoegde businessdeveloper onderaan. De contactgegevens  van de Tech Transfer Offices (TTO's) vindt u hier. Heeft u verdere vragen? Dan kan u deze ook stellen via TTO Flanders.

Op zoek naar technologietransfer ondersteuning?

Technologietransfer vormt de schakel tussen academisch onderzoek en bedrijfswereld. Tal van instellingen kunnen u hierbij ondersteuning bieden. U kan hiervoor terecht bij TTO Flanders, bij de techtransfer offices van de 5 Vlaamse associaties (Leuven, Limburg, Brussel, Gent en Antwerpen) en van de 4 strategische onderzoekscentra (VIB, IMEC, VITO en Flanders Make).