< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Sofie De Man
- Disciplines:Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen niet elders geclassificeerd
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 okt 2011 → 31 dec 2018
Projecten
1 - 2 of 2
- Evaluation of food quality throughout the vegetable processing chainVanaf1 sep 2020 → Heden
- Nieuwe technieken voor controle en ontwikkeling van de microstructuur van voedingsmiddelen met behulp van X-stralen computertomografieVanaf1 jan 2014 → 31 dec 2016
Publicaties
1 - 5 van 5
- Voorbehandeling en verwerkingsmogelijkheden van reststromen(2020)
Auteurs: Xavier Vermeersch, Frederik Van Meulder, Sofie De Man, Geertrui Vlaemynck, Bart Van Droogenbroeck
Aantal pagina's: 173 - Thermal processing of kale purée: The impact of process intensity and storage on different quality related aspects(2019)
Auteurs: Wibowo Scheling, Adebayo Lateef Afuape, Sofie De Man, Nathalie Bernaert, Bart Van Droogenbroeck, Tara Grauwet, Ann Van Loey, Marc Hendrickx
- Comparing the impact of high pressure, pulsed electric field and thermal pasteurization on quality attributes of cloudy apple juice using targeted and untargeted analyses(2019)
Auteurs: Wibowo Scheling, Esther Aba Essel, Sofie De Man, Nathalie Bernaert, Bart Van Droogenbroeck, Tara Grauwet, Ann Van Loey, Marc Hendrickx
Pagina's: 64-77 - Evaluatie van X-ray tomografie voor kwaliteitscontrole en onderzoek van zuivelproducten
Auteurs: Sofie De Man, Barbara Duquenne, Jan De Block
- Driedimensioneel doorgelicht: microstructuur van voeding bekijken met X-stralen computer tomografie
Auteurs: Sofie De Man, Jan De Block, Barbara Duquenne