Onderzoeker
Roland Verhé
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → Heden - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf20 nov 2013 → 31 dec 2017 - Decanaat faculteit Bio-ingenieurswetenschappen (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf5 jan 2012 → 30 sep 2013 - Vakgroep Duurzame Organische Chemie en Technologie (Departement)
Verantwoordelijke
Vanaf1 mei 2006 → 30 sep 2009 - Vakgroep Duurzame Organische Chemie en Technologie (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2006 → 30 sep 2009 - Vakgroep Duurzame Organische Chemie en Technologie (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 1993 → 30 sep 2010
Publicaties
1 - 9 van 9
- Influence of the process conditions on the formation of 3-MCPD esters in palm oil(2013)Volume: 221
Auteurs: Klicia Araujo Sampaio, Adriana P Arisseto, Jose V Ayala, Christian Stevens, Roberta Ceriani, Roland Verhé, Antonio JA Meirelles
Pagina's: S122 - S122 - Phenolic compounds and some quality parameters of pumpkin seed oil(2010)
Auteurs: Mirjana Andjelkovic, John Van Camp, Agniezska Trawka, Roland Verhé
Pagina's: 208 - 217 - Production of biofuel from lipids and alternative resources(2009)
Auteurs: Roland Verhé, Vera Van Hoed, Camelia Echim, Christian Stevens, Wim De Greyt, Mark Kellens, Ching T Hou, Jei-Fu Shaw
Pagina's: 185 - 194 - The use of alternative lipid resources for bioenergy(2009)
Auteurs: Nadezhda Zyaykina, Vera Van Hoed, Wim De Greyt, Roland Verhé
Pagina's: 169 - 176 - Production of biodiesel from waste lipids(2009)Series: Wiley Series in Renewable Resources
Auteurs: Roland Verhé, Christian Stevens, Wim Soetaert, Erick Vandamme
Pagina's: 153 - 170 - Total and individual carotenoids and phenolic acids content in fresh, refrigerated and processed spinach (Spinacia oleracea L.)(2008)
Auteurs: Andrea Bunea, Mirjana Andjelkovic, Carmen Socaciu, Otilia Bobis, Madalina Neacsu, Roland Verhé, John Van Camp
Pagina's: 649 - 656 - Influence of bleaching by ultrasound on fatty acids and minor compounds of olive oil. Qualitative and quantitative analysis of volatile compounds (by SPME coupled to GC/MS)(2008)
Auteurs: W JAHOUACH-RABAI, M TRABELSI, Vera Van Hoed, An Adams, Roland Verhé, Norbert De Kimpe, MH FRIKHA
Pagina's: 590 - 597 - Correlations of the phenolic compounds and the phenolic content in some Spanish and French olive oils(2008)
Auteurs: Mirjana Andjelkovic, John Van Camp, Marta Pedra, Katrien Renders, Carmen Socaciu, Roland Verhé
Pagina's: 5181 - 5187 - Optimization of the blanching process to reduce acrylamide in fried potatoes
Auteurs: Frédéric Mestdagh, Tineke De Wilde, S FRASELLE, Y GOVAERT, JM DEGROODT, Roland Verhé, Carlos Van Peteghem
Pagina's: 1648 - 1654