< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Martine Merchiers
Affiliaties
- Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Lid
Vanaf15 dec 1979 → 31 jan 2018
Projecten
1 - 1 of 1
- Authenticiteit van dierlijke productenVanaf1 jan 2010 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 7 van 7
- Screening of dairy powders by near infrared spectroscopy (NIRS)(2011)
Auteurs: Hendrik De Ruyck, Chris Van Waes, Herman De Ridder, Geert Van Royen, Martine Merchiers, Jan De Block
Pagina's: 393-395 - Invloed van bestuiveraanwezigheid en bloembezoek op zaadopbrengst bij rode klaver
Auteurs: Adinda Vanommeslaeghe, Ivan Meeus, Martine Merchiers, Guy Smagghe
Pagina's: 339-349 - Capillary electrophoresis of the whey protein fraction of milk powders. A possible method for monitoring storage conditions
Auteurs: Martine Merchiers, R. Van Renterghem
Pagina's: 787-792 - Monitoring nutritional quality of milk powders: capillary electrophoresis of the whey protein fraction compared with other methods
Auteurs: Martine Merchiers, L. Mortier, An Braekman, W Ooghe, R. Van Renterghem
Pagina's: 87-94 - Quantification of the ratio of whey powder to milk powder using spectroscopy in alkali
Auteurs: Martine Merchiers, Roland Van Renterghem
Pagina's: 213-218 - A fast and simple method to determine the whey powder to milk powder ratio using spectroscopy in alkali
Auteurs: Dagmar Cartuyvels, Martine Merchiers, Roland Van Renterghem
Pagina's: 268-272 - A flexible tool for simulating the bulk optical properties of polydisperse spherical particles in an absorbing host: Experimental validation
Auteurs: Ben Aernouts, Rodrigo Watté, Robbe Van Beers, Filip Delport, Martine Merchiers, Jeroen Lammertyn, Wouter Saeys
Pagina's: 20223-20238