Onderzoeker
Laura Salvia Trujillo
- Trefwoorden:Toegepaste biologische wetenschappen
Affiliaties
- Afdeling: Centrum voor Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (Afdeling)
Lid
Vanaf1 okt 2015 → 30 sep 2017
Projecten
1 - 1 of 1 results
- Begrijpen van sleutelfactoren voor het gebruik van bioactieve lipide-nanodeeltjes om de functionaliteit van complexe voedselsystemen te modulerenVanaf1 okt 2015 → 30 sep 2017Financiering: H2020 - Skills en loopbaanontwikkeling (Marie Sk?odowska-Curie acties)
Publicaties
1 - 7 of 7 results
- Comparative study on lipid digestion and carotenoid bioaccessibility of emulsions, nanoemulsions and vegetable-based in situ emulsions(2019)
Auteurs: Laura Salvia Trujillo, Sarah Verkempinck, Xiaoxi Zhang, Tara Grauwet, Ann Van Loey, Marc Hendrickx
Pagina's: 119 - 128 - Pectin influences the kinetics of in vitro lipid digestion in oil-in-water emulsions(2018)
Auteurs: Sarah Verkempinck, Laura Salvia Trujillo, Sofie Denis, Ann Van Loey, Marc Hendrickx, Tara Grauwet
Pagina's: 150 - 161 - Emulsion stability during gastrointestinal conditions effects lipid digestion kinetics(2018)
Auteurs: Sarah Verkempinck, Laura Salvia Trujillo, Lucie Moens, Lynn Charleer, Ann Van Loey, Marc Hendrickx, Tara Grauwet
Pagina's: 179 - 191 - Structurally modified pectin for targeted lipid antioxidant capacity in linseed/sunflower oil-in-water emulsions(2018)
Auteurs: Miete Celus, Laura Salvia Trujillo, Clare Kyomugasho, Ine Maes, Ann Van Loey, Tara Grauwet, Marc Hendrickx
Pagina's: 86 - 96 - Kinetic approach to study the relation between in vitro lipid digestion and carotenoid bioaccessibility in emulsions with different oil unsaturation degree(2018)
Auteurs: Sarah Verkempinck, Laura Salvia Trujillo, Lucie Moens, Celia Carrillo, Ann Van Loey, Marc Hendrickx, Tara Grauwet
Pagina's: 135 - 147 - Lipid digestion, micelle formation and carotenoid bioaccessibility kinetics: influence of emulsion droplet size(2017)
Auteurs: Laura Salvia Trujillo, Sarah Verkempinck, Li Sun, Ann Van Loey, Tara Grauwet, Marc Hendrickx
Pagina's: 653 - 662 - In vitro β-carotene bioaccessibility and lipid digestion in emulsions: Influence of pectin type and degree of methyl-esterification(2016)
Auteurs: Tina Verrijssen, Stefanie Christiaens, Sarah Verkempinck, Jeroen Boeve, Tara Grauwet, Laura Salvia Trujillo, Marc Hendrickx
Pagina's: C2327 - C2336Aantal pagina's: 10