< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Karen Verstraete
- Disciplines:Landbouwwetenschappen, diergeneeskunde en levensmiddelenwetenschappen niet elders geclassificeerd
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Productkwaliteit en -innovatie (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 feb 2014 → 31 dec 2018 - Voedselveiligheid (Afdeling)
Verantwoordelijke
Vanaf1 feb 2007 → 31 jan 2014
Projecten
1 - 5 of 5
- Microbiële fermentatiestromen als eiwitbron in voedings- en voedertoepassingen van Vlaamse bedrijvenVanaf1 sep 2021 → Heden
- Operator 4.0: digitalisatie op de werkvloer – impact en ondersteuningsmogelijkheden voor operatoren in de voedingsindustrieVanaf1 apr 2020 → 30 jun 2023
- Sneltest voor bacteriële verontreiniging in voedingVanaf1 apr 2019 → 30 sep 2022
- Dagelijkse kost 65+: Aangepaste voedingsproducten op maat van de nog actieve thuiswonende seniorVanaf1 okt 2015 → 30 sep 2017
- Product- en procesinnovatie in de voedingsindustrie via het stimuleren van een open piloot infrastructuurVanaf1 sep 2012 → 31 aug 2014
Publicaties
1 - 10 van 79
- NIEUWE VERWERKINGSLIJN VOOR INNOVATIEVE EIWITTEN(2022)
Auteurs: Karen Verstraete, Geert Van Royen
- NuHCaS bundelt krachten voor meer 'Slimmer eten in de zorg'(2022)
Auteurs: Karen Verstraete
- INNOVATIEPLATFORM VOOR EIWITTEN UIT MICROBIËLE FERMENTATIE(2022)
Auteurs: Karen Verstraete, Greet Riebbels, Geert Van Royen
- En plots sta je te praten met de tomaten(2022)
Auteurs: Karen Verstraete
Pagina's: 4 - Van rauwe melk tot zuivelproduct vereist het nodige onderzoek(2019)
Auteurs: Karen Verstraete
- Hmmm… Deze proeftuin mag je letterlijk nemen(2019)
Auteurs: Karen Verstraete
- Comparison of droplet digital PCR and qPCR to quantify shigatoxin-producing Escherichia coli in bovine feces(2016)
Auteurs: Bavo Verhaegen, Koen De Reu, Lieven De Zutter, Karen Verstraete, Marc Heyndrickx, Els Van Coillie
- Evaluation of detection methods for non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli from food(2016)
Auteurs: Bavo Verhaegen, Inge Van Damme, Marc Heyndrickx, Nadine Botteldoorn, Mohamed Elhadidy, Karen Verstraete, Katelijne Dierick, Sarah Denayer, Koen De Reu
Pagina's: 64-70 - Comparison of droplet digital PCR and qPCR for the quantification of Shiga toxin-producing Escherichia coli in bovine feces(2016)
Auteurs: Bavo Verhaegen, Koen De Reu, Lieven De Zutter, Karen Verstraete, Marc Heyndrickx, Els Van Coillie
Pagina's: 157 - ILVO – Wissenschaftlicher Begleiter für Landwirtschaft und Fischerei Optimierung von Fleischerzeugung und Lebensmitteltechnologie(2015)
Auteurs: Greet Riebbels, Karen Verstraete, Geert Van Royen, Marijke Aluwé