< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Juliana Lane Paixão Dos Santos
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 20 sep 2020 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2015 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 4 van 4
- Effect of storage temperature, water activity, oxygen headspace concentration and pasteurization intensity on the time to growth of Aspergillus fischerianus (teleomorph Neosartorya fischeri)(2020)
Auteurs: Juliana Lane Paixão Dos Santos, Simbarashe Samapundo, Stefani Djunaidi, Anderson S. Sant'Ana, Jan Van Impe, Frank Devlieghere
- Quantitative microbial spoilage risk assessment (QMSRA) of pasteurized strawberry purees by Aspergillus fischeri (teleomorph Neosartorya fischeri)(2020)
Auteurs: Juliana Lane Paixão Dos Santos, Jeanne-Marie Membre, Simbarashe Samapundo, Jan Van Impe, Anderson S. Sant'Ana, Frank Devlieghere
- Assessment of minimum oxygen concentrations for the growth of heat-resistant moulds(2019)
Auteurs: Juliana Lane Paixão Dos Santos, Simbarashe Samapundo, Gabriela Cadore Pimentel, Jan Van Impe, Anderson S. SantU+2019Ana, Frank Devlieghere
- Quantification of the effect of process, product and storage conditions on the spoilage risk of pasteurized fruit based products by Heat-Resistant Moulds (HRMs)(2019)
Auteurs: Juliana Lane Paixão Dos Santos