Onderzoeker
Geertrui Vlaemynck
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Lid
Vanaf1 jan 2019 → Heden - Voedselveiligheid (Afdeling)
Lid
Vanaf1 dec 1983 → 31 dec 2018
Projecten
1 - 10 of 11 results
- Patuline in appelproducten: opheldering van de biosyntheseweg en ontwikkeling van preventieve maatregelenVanaf1 mrt 2017 → 31 aug 2018
- Ontwikkelen van innovatieve technieken aan boord van het schip voor de manipulatie en verwerking van levende grijze garnalenVanaf1 apr 2013 → 31 aug 2014
- Reductie van Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) besmetting via decontaminatie van de biestmelk.Vanaf1 jan 2013 → 30 apr 2016
- Leefbare garnaalvisserij door creëren van meerwaarde via kwaliteitsverhogingVanaf1 sep 2012 → 28 feb 2014
- Identificatie en risicokarakterisatie van schimmels in fruit en zoetwarenVanaf1 apr 2012 → 30 sep 2015
- Valorisatie van de Vlaamse grijze garnaal door onderzoek naar en toepassen van innovatieve, duurzame technieken en hedendaagse behandelingswijzenVanaf1 okt 2011 → 31 mrt 2014
- Meer stabiele zoetwarenvullingen met behoud van structuur en smaakVanaf1 okt 2011 → 30 sep 2014
- Innovatieve en potentiële valorisatiemogelijkheden voor de grijze garnalen en bijproducten van de garnalenvisserij en -verwerkingVanaf1 okt 2011 → 30 sep 2014
- Overleving van virulentie van de zoönotische pathogenen Salmonella en E. coli O157 in serreteelt van boterslaVanaf1 apr 2009 → 31 mrt 2013
- Moleculaire identificatie van de dominante microbiota en hun bederfpotentieel bij grijze garnaal en rogVanaf16 jul 2007 → 30 jan 2012
Publicaties
1 - 10 of 86 results
- Dietary intake of Parkinson's patients(2020)
Auteurs: Florence Baert, Christophe Matthys, Randy Mellaerts, D Lemaître, Geertrui Vlaemynck, V Foulon
- Voorbehandeling en verwerkingsmogelijkheden van reststromen(2020)
Auteurs: Xavier Vermeersch, Frederik Van Meulder, Sofie De Man, Geertrui Vlaemynck, Bart Van Droogenbroeck
Aantal pagina's: 173 - Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon)(2018)
Auteurs: Thomas Verhaeghe, Christof Van Poucke, Geertrui Vlaemynck, Jan De Block, Marc Hendrickx
Pagina's: 359-366Aantal pagina's: 8 - Thermal humid treatment of walnuts as potential preventive measure against fungal contamination of chocolate confectionery fillings(2017)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Coillie, Benjamin Horemans, Barbara Duquenne, Marjolein Vandekerckhove, Geertrui Vlaemynck, Bruno De Meulenaer, Frank Devlieghere
Pagina's: 1144-1148 - Patuline in appelproducten, een zure appel voor voedselveiligheid(2017)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Pamel, Geertrui Vlaemynck, Els Van Coillie
- Reduction of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) in colostrum: positive effects for the public health?(2017)
Auteurs: Marijke Verhegghe, Geertrui Rasschaert, Lieve Herman, Karen Goossens, Leen Vandaele, Koen De Bleecker, Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx, Jan De Block
- Reduction of Mycobacterium avium ssp. paratuberculosis in colostrum(2017)
Auteurs: Marijke Verhegghe, Geertrui Rasschaert, Lieve Herman, Karen Goossens, Leen Vandaele, K De Bleecker, Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx, Jan De Block
Pagina's: 3497-3512Aantal pagina's: 16 - Microbial ecology of seafoods: a special emphasis on the spoilage microbiota of North Sea seafood(2017)
Auteurs: Katrien Broekaert, Geertrui Vlaemynck, Marc Heyndrickx
Pagina's: 499-518Aantal pagina's: 20 - Thermal humid treatment of walnuts as potential preventive measure against fungal contamination of chocolate confectionery fillings(2017)
Auteurs: Nikki De Clercq, Els Van Coillie, Benjamin Horemans, Barbara Duquenne, Marjolein Vandekerckhove, Geertrui Vlaemynck, Bruno De Meulenaer, Frank Devlieghere
Pagina's: 1144-1148 - Project Qualitubfish. Opvolging van de kwaliteitsveranderingen van pladijs gedurende de opslag in tubs(2016)Volume: ILVO mededeling 221
Auteurs: Karen Bekaert, Daphné Deloof, Griet Vandermeersch, Bavo De Witte, Geertrui Vlaemynck, Koen De Reu
Aantal pagina's: 35