< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Evelyne Doolaege
- Disciplines:Diergeneeskunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Dierlijke Productie (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2006 → 13 jan 2011
Publicaties
1 - 5 van 5
- Effect of carnosic acid, quercetin and α-tocopherol on lipid and protein oxidation in an in vitro simulated gastric digestion model(2015)
Auteurs: Katleen Raes, Evelyne Doolaege, Steven Deman, Els Vossen, Stefaan De Smet
Pagina's: 216 - 221 - Effect of rosemary extract dose on lipid oxidation, colour stability and antioxidant concentrations, in reduced nitrite liver pates(2012)
Auteurs: Evelyne Doolaege, Els Vossen, Katleen Raes, Bruno De Meulenaer, Roland Verhé, Hubert Paelinck, Stefaan De Smet
Pagina's: 925 - 931 - Effect of sodium ascorbate dose on the shelf life stability of reduced nitrite liver pates(2012)
Auteurs: Els Vossen, Evelyne Doolaege, Haile Demewez Moges, Bruno De Meulenaer, Slawomir Szczepaniak, Katleen Raes, Stefaan De Smet
Pagina's: 29 - 35 - Analysis, antioxidant effect and metabolism of carnosic acid from Rosmarinus officinalis(2011)
Auteurs: Evelyne Doolaege
- Absorption, distribution and elimination of carnosic acid: a natural antioxidant from Rosmarinus officinalis, in rats(2011)
Auteurs: Evelyne Doolaege, Katleen Raes, Filip De Vos, Roland Verhé, Stefaan De Smet
Pagina's: 196 - 202