Onderzoeker
Daan Saison
- Disciplines:Engineering van biomaterialen, Biologische systeemtechnologie, Biomateriaal engineering, Biomechanische ingenieurswetenschappen, Andere (bio)medische ingenieurswetenschappen, Milieu ingenieurswetenschappen en biotechnologie, Industriële biotechnologie, Andere biotechnologie, bio-en biosysteem ingenieurswetenschappen
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → 30 sep 2009 - Departement Microbiële en Moleculaire Systemen (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2009 → 22 sep 2010
Projecten
1 - 1 of 1
- Verbeterde flavourstabiliteit van bier aan de hand van de reductie-activiteit van gist.Vanaf1 okt 2009 → 30 sep 2010Financiering: BOF - Andere acties
Publicaties
1 - 10 van 17
- Optimisation of specialty malt volatile analysis by headspace solid-phase microextraction in combination with gas chromatography and mass spectrometry(2010)
Auteurs: Sem Vandecan, Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 55 - 60 - Electronic tongue as a screening tool for rapid analysis of beer(2010)
Auteurs: Evgeny Polshin, Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux, Bart Nicolai, Jeroen Lammertyn
Pagina's: 88 - 94 - Decrease of aged beer aroma by the reducing activity of brewing yeast(2010)
Auteurs: Daan Saison, Nele Vanbeneden, Luk Daenen, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 3107 - 15 - Instrumental measurement of beer taste attributes using an electronic tongue(2009)
Auteurs: Evgeny Polshin, Jeroen Lammertyn, Bart Nicolai, Daan Saison, Freddy Delvaux, Filip Delvaux
Pagina's: 111 - 118 - Determination of carbonyl compounds in beer by derivatisation and headspace solid-phase microextraction in combination with gas chromatography and mass spectrometry(2009)
Auteurs: Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 5061 - 5068 - Contribution of staling compounds to the aged flavour of lager beer by studying their flavour thresholds(2009)
Auteurs: Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 1206 - 1215 - Effect of Fermentation Conditions on Staling Indicators in Beer(2009)
Auteurs: Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 222 - 228 - Measurement Of Beer Taste Attributes Using An Electronic Tongue(2009)
Auteurs: Evgeny Polshin, Jeroen Lammertyn, Bart Nicolai, Daan Saison, Freddy Delvaux, Filip Delvaux
Pagina's: 259 - 262 - Decrease of 4-Vinylguaiacol during Beer Aging and Formation of Apocynol and Vanillin in Beer(2008)
Auteurs: Nele Vanbeneden, Daan Saison, Filip Delvaux, Freddy Delvaux
Pagina's: 11983 - 11988 - Release and evaporation of volatiles during boiling of unhopped wort(2008)
Auteurs: David De Schutter, Daan Saison, Filip Delvaux, Guy Derdelinckx, Hedwig Neven, Freddy Delvaux
Pagina's: 5172 - 5180