< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Anneke Geyzen
- Trefwoorden:Politieke en sociale wetenschappen, Algemene en logistieke diensten, Historische wetenschappen, Sociale gezondheidswetenschappen, Geneeskunde
- Disciplines:Sociale wetenschappen
Affiliaties
- Geneeskunde en Farmacie academisch/administratief (Office)
Lid
Vanaf1 okt 2022 → Heden - Gezondheidswetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 mei 2022 → 30 sep 2022 - Technology Transfer & Interface (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 28 feb 2021 - Technology Transfer & Interface (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf16 okt 2017 → 31 dec 2017 - Sociologie (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2014 → 30 sep 2015 - Onderzoekscoördinatie (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf1 jun 2014 → 15 sep 2015 - Geschiedenis (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2013 → 23 jul 2015 - R&D centraal (Administratieve eenheid)
Lid
Vanaf16 sep 2013 → 31 mei 2014 - Faculteit der Letteren en Wijsbegeerte (Faculteit)
Lid
Vanaf1 sep 2009 → 31 aug 2013 - Interdisciplinaire Historische Voedingsstudies (Onderzoeksgroep)
Lid
Vanaf1 jan 2009 → 29 mrt 2021 - Geschiedenis (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2009 → 30 sep 2016 - Faculteit van de Wetenschappen (Faculteit)
Lid
Vanaf11 okt 2007 → 4 okt 2013
Publicaties
1 - 10 van 12
- Food Innovation and Tradition: Interplay and Dynamics(2019)Series: Innovations in Traditional Foods
Auteurs: Anneke Geyzen, Nelleke Teughels
Pagina's: 27-51Aantal pagina's: 25 - De smaak van thuis(2018)
Auteurs: Anneke Geyzen
Aantal pagina's: 185 - The ideology of convenience: canned foods in women's magazines(2015)
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 21-25 - Tastes of homes: exploring food and place in twentieth-century Europe.(2015)
Auteurs: Anneke Geyzen, Olivier De Maret
Pagina's: 1-13 - Food Studies and the heritage turn: a conceptual repertoire(2014)
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 67-96 - Food preservation in Flemish women's magazines, 1945-1960(2013)
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 199-212Aantal pagina's: 14 - Imagining identities. Women's magazines and the invention of culinary traditions in Flanders (1945-1970)(2013)Series: L'Europe alimentaire / European Food Issues/ Europa alimentaria / L'Europa alimentare
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 109-128Aantal pagina's: 20 - Meat fermentation at the crossroads of innovation and tradition: a historical outlook.(2013)
Auteurs: Frédéric Leroy, Anneke Geyzen, Maarten Janssens, Luc De Vuyst
Pagina's: 130-137 - Innovative traditions in swiftly transforming foodscapes: An exploratory essay(2012)
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 47-52 - Marchands ambulants, réglementation et police à Bruxelles au XIXe siècle.(2012)
Auteurs: Anneke Geyzen
Pagina's: 53-64