< Terug naar vorige pagina

Project

Voedsel- en ingenieurswetenschappen en technologie - Europese Joint Doctorate gericht op kennis, vaardigheden en mobiliteit (EJDFoodSci)

Het doel van het voorstel is om te trainen 8 vroeg stadium onderzoek (ESR) in een innovatieve, internationale PhD-programma te worden top-class specialisten en professionele leiders, zeer gewild op de arbeidsmarkt, klaar om innovaties te introduceren en het beheer van geavanceerd onderzoek. De voltooiing van de opleiding zal ESRs met de juiste kennis, vaardigheden en het bewustzijn van de wetenschap en bedrijfsleven realiteit, van cruciaal belang voor wetenschappelijke en / of commerciële basis research project.
De training doelstellingen worden bereikt door deelname aan:
- Gespecialiseerde cursussen, te winnen: a) de kennis in voedsel wetenschap, microbiologie, mouten en brouwen technologie, b) ervaring in het gebruik van high-tech analyse-apparatuur, c) bestuurlijke en zakelijke vaardigheden (generieke vaardigheden, industriële economie, projectmanagement, onderzoeksopzet en gegevensanalyse);
 - een internationaal onderzoeksproject team, gebruik van de faciliteiten van multi-institutionele consortium;
 - academicsche en industriële stages.
Daardoor zal de ESR's worden beloond met een dubbele doctoraat in de food science en / of engineering. De belangrijkste doelstellingen van het onderzoek zijn:
 1) ontwikkeling van innovaties in brouwtechnologie technologieën (vraag naar energie te verminderen) en nieuwe protocollen voor gistpreparaat;
 2) verificatie van hun impact op de kwaliteit en de stabiliteit van de producten;
 3) het verwerven van nieuwe scientificknowledge op vorming en relezase van het oud worden aldehyden.
Het consortium van topklasse universiteiten, instituten en industriële partners, met een aan de gang zijnde geschiedenis van samenwerking, zal zorgen voor een uitstekende gelegenheid voor jonge, ambitieuze en moedige onderzoekers om het realiseren van hun potentieel van hun academische organisaties die betrokken zijn (Universiteit van Landbouw in Krakau PL, Universiteit van Kopenhagen DK, Universiteit van Nottingham UK, Universiteit Gent BE, Tehcnische Universiteit Berlijn DE, en KU Leuven BE), zal worden ondersteund door partners: VLB Berlin DE, FlavorActiV UK, Carlsberg DK en Boortmald BE, om ervoor te zorgen goed bealanced research-business omgeving.

Datum:1 sep 2016 →  31 aug 2020
Trefwoorden:energie, Brouwen, fermentatie
Disciplines:Voedselgisting