< Terug naar vorige pagina

Project

Een postdoctoraal research manager om iSi Health - KU Leuven Instituut voor Physics-based Modeleren voor in Silico Gezondheid- van idee tot effectieve implementatie te brengen. (iSi Health)

iSi Health zal fungeren als platform voor interdisciplinaire kennis uitwisseling en expertise ontwikkeling rond ‘physics-based models for health’ tussen domeinen en groepen binnen KU Leuven en UZ Leuven en zal aldus de te verwachten impact van in silico technieken in het medische domein voorbereiden. Met dit voorstel financieren wij  een senior postdoctorale onderzoeksmanager die de vertaling van de visie rond in silico health zal verfijnen en vertalen in een onderzoeksstrategie, tesamen met de iSi Health leden en de board of directors. Zijn rol zal centraal zijn in verdere uitbouw van het instituut en het bekomen van self-sustainability door onderzoeksprojecten the initiëren, uit te werken en te coördineren in de context van een breed nationaal en internationaal netwerk. Hij zal zijn rol als onderzoeksmanager verder uitbouwen en het pad naar klinische valorizatie (samen met UZ Leuven) en industriële valorizatie (samen met L-HTC en NUMA) voorbereiden en uitrollen. Bijgevolg is de iSi Health onderzoeksmanager de centrale contact persoon en ‘(wo-)man on the job’. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de origanisatorische en management activiteiten binnen iSi Health, ondersteund door de administratieve assistent voor operationeel en administratief management.

Datum:1 dec 2021 →  Heden
Trefwoorden:In silicio health, personalised medicine, physics-based modeling, digital twin
Disciplines:Biomedische modellering, Modellering en simulatie, Computationele biomodellering en machine learning, Medische ethiek en medische deontologie, Gezondheids-, onderwijs en welvaartseconomie, Sociologie van levensloop, gezin en gezondheid niet elders geclassificeerd