< Terug naar vorige paginaPublicatie Are dietary lectins relevant allergens in plant food allergy? Tijdschriftbijdrage - Review ArtikelTijdschrift: FOODSISSN: 2304-8158Issue: 12Volume: 9Jaar van publicatie:2020WoS Id: 000602082000001Handle: http://hdl.handle.net/1854/LU-8696024DOI: https://doi.org/10.3390/foods9121724VABB Id: c:vabb:498609 Toegankelijkheid:OpenAuteurs/uitgeverAnnick Barre (Auteur)Els Van Damme (Auteur)Mathias Simplicien (Auteur)HervĂ© Benoist (Auteur)Pierre RougĂ© (Auteur)OnderzoekseenhedenVakgroep Biotechnologie(Departement)Ghent UniversityDecanaat faculteit Bio-ingenieurswetenschappen(Administratieve eenheid)Ghent UniversityBibliotheek faculteit Bio-ingenieurswetenschappen(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst Onderzoeksondersteuning FBW(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst PR & Communicatie FBW(Administratieve eenheid)Ghent UniversityFacultaire Dienst Logistiek FBW(Administratieve eenheid)Ghent University