< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Viena Monterde
- Disciplines:Levensmiddelenchemie, Voedselchemie en moleculaire gastronomie
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → Heden
Projecten
1 - 1 of 1
- De wateroplosbare constituenten van granen als stabiliserende agentia van lucht-in-water dispersies in voedingsproductenVanaf26 sep 2020 → HedenFinanciering: BOF - doctorale mandaten, FWO mandaten
Publicaties
1 - 3 van 3
- Understanding the impact of water-extractable cereal flour constituents on network formation in gluten-starch dough(2023)
Auteurs: Viena Monterde, Frederik Janssen, Arno Wouters
- Relevance of the air-water interfacial and foaming properties of (modified) wheat proteins for food systems(2023)
Auteurs: Frederik Janssen, Viena Monterde, Arno Wouters
Pagina's: 1517 - 1554 - Flavor diversification of dark chocolate produced through microwave roasting of cocoa beans(2022)
Auteurs: Viena Monterde