< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Bert Callens
- Disciplines:Food sensory sciences, Productie van landbouwgewassen niet elders geclassificeerd, Productie van landbouwdieren niet elders geclassificeerd
Affiliaties
- Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jul 2019 → Heden - Technologie en Voeding (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jul 2019 → Heden - Dier (Onderzoekseenheid)
Verantwoordelijke
Vanaf1 jul 2019 → 26 nov 2023
Projecten
1 - 1 of 1
- Monitoring of Environmental Practices for Sustainable Agriculture Supported by Earth ObservationVanaf1 sep 2020 → 30 nov 2023
Publicaties
1 - 5 van 5
- Evaluating machine learning techniques to define the factors related to boar taint(2022)
Auteurs: Georgios Makridis, Evert Heyrman, Dimitrios Kotios, Philip Mavrepis, Bert Callens, Dimosthenis Kyriazis
Pagina's: 1-14 - Enhancing in-line meat processing traceability using deep learning(2021)
Auteurs: Fabio Castaldi, Bert Callens, Ronald Klont
- Prediction of pork meat quality parameters with existing hyperspectral devices(2021)
Auteurs: Bert Callens
Pagina's: 541Aantal pagina's: 1 - Performance and carcass, loin and ham quality in crossbreds from three terminal sire lines(2020)
Auteurs: Eline Kowalski, Els Vossen, Sam Millet, Bert Callens, Geert Van Royen, Stefaan De Smet, Marijke Aluwé
- Feasibility of using existing (hyper) spectral technologies for predicting pork quality(2019)
Auteurs: Bert Callens, Stefaan De Smet, Els Vossen
Pagina's: 7-8Aantal pagina's: 2