< Terug naar vorige pagina

Project

Industrieel Onderzoeksfonds : Strategisch basisonderzoek in het domein van fysische karakterisering van complexe materiaalsystemen (R-2647)

IOF-mandaten zijn mandaten van onbepaalde duur voor postdoctorale onderzoekers die een structurele ondersteuning bieden bij de valorisatie van de onderzoeksresultaten van een onderzoeksinstituut of groep. De functie van een IOF-mandaat is ingebed in de structuur van een onderzoeksinstituut of groep en kan afhankelijk van de noden van het aanvragende instituut of groep, variƫren tussen het profiel van een business developer tot een medewerker wiens research expertise onontbeerlijk is om dienstverlening naar bedrijven te faciliteren. Bij de aanvraag en evaluatie van een dergelijk mandaat, wordt aangegeven in welke zin de mandaathouder impact heeft op de valorisatieoutput van het instituut, te zien in functie van het faciliteren van dienstverlening en samenwerking met bedrijven, of bij het oprichten van een spin-off. Dit IOF mandaat werd toegekend aan Jan D'Haen.
Datum:1 aug 2010 →  31 jul 2015
Trefwoorden:bioelektronica, micro-elektronica, opto-elektronica
Disciplines:Fysica, Chemie, Biologische wetenschappen, Materiaaltechnologie, Basiswetenschappen, Klinische wetenschappen, Translationele wetenschappen