< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Natalia Mar Teribia Casado
- Disciplines:Voedseltechnologie, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie niet elders geclassificeerd
Affiliaties
- Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (CLMT) (Afdeling)
Lid
Vanaf1 aug 2020 → 31 dec 2021 - Afdeling: Centrum voor Levensmiddelen- en Microbiële Technologie (Afdeling)
Lid
Vanaf11 jun 2019 → 31 jul 2020
Projecten
1 - 1 of 1
- "Evaluatie en optimalisatie van de houdbaarheidsstabiliteit van producten op basis van aardbeien met speciale nadruk op kleur- en smaakbehoud tijdens verwerking en opslag"Vanaf29 apr 2019 → 22 nov 2021Financiering: Eigen Middelen zoals patrimonium, inschrijvingsgelden, giften, ....
Publicaties
1 - 4 van 4
- Color and flavor evolution during processing and storage of strawberry puree(2021)
Auteurs: Natalia Mar Teribia Casado, Ann Van Loey, Carolien Buvé
- Acidification of Strawberry Puree Affects Color and Volatile Characteristics during Storage(2021)
Auteurs: Natalia Mar Teribia Casado, Marc Hendrickx, Ann Van Loey
Pagina's: 1897 - 1908 - Impact of processing and storage conditions on color stability of strawberry puree: the role of PPO reactions revisited(2021)
Auteurs: Natalia Mar Teribia Casado, Carolien Buvé, Marc Hendrickx, Ann Van Loey
- The effect of thermal processing and storage on the color stability of strawberry puree originating from different cultivars(2021)
Auteurs: Natalia Mar Teribia Casado, Carolien Buvé, Peter Goos, Marc Hendrickx, Ann Van Loey