< Terug naar vorige pagina

Project

The impact of ERP technology to enable business transformations in back office processes for professional service companies.

De exacte inhoud van "De impact van ERP-technologie om bedrijfstransformaties in backofficeprocessen voor professionele servicebedrijven te faciliteren" is nog niet bepalend, maar onderstaande onderzoeksvragen zullen een rol spelen:

§ Hoe het beste gebruik maken van ERP technology om bedrijfstransformatie te faciliteren?
§ Hoe geïntegreerd moet uw ERP-landschap zijn om maximale waarde te genereren? Is het verstandiger om ze zo veel mogelijk te scheiden en te beslissen over een best of breed architectuur? Welke parameters hebben invloed?
§ Zijn er alternatieven? Is uw huidige ERP echt zo slecht? Zal uw situatie echt verbeteren? Kan het budget nuttiger ingezet worden?
§ Wat kan ik redelijkerwijs verwachten van een ERP-software? Hoe haal ik het maximale uit mijn software?
§ Hoe moet ik mijn leveranciers behandelen om een optimaal resultaat te krijgen? Als zakelijke partners (gegevens delen, co-creatie, etc.) of gewoon als leveranciers?
§ Zijn de klassieke ERP-waarheden nog steeds geldig? Hoe kan ik gebruik maken van megatrends zoals IoT, AI, Cloud, etc.
§ Wat doen gebruikers echt? En hoe je het kunt automatiseren. Waar besteden ze de meeste tijd aan, indienen tijdsregistratie, kosten, maken bestellingen? Hoe ver kan de automatisering gaan?
§ Hoe beïnvloedt uw Target Operating Model de waarde van een ERP voor uw bedrijf?
§ Met welke componenten moet rekening worden gehouden om uw ERP-implementatie te gebruiken ten voordele van een bedrijfstransformatie?

Datum:1 apr 2019 →  1 apr 2023
Trefwoorden:Business Transformation, ERP, Innovation
Disciplines:Informatiesystemen niet elders geclassificeerd, Beslissings- en groepsondersteunende systemen, Bedrijfseconomie
Project type:PhD project